Despre serile biblice pe grupul de Whatsapp

Aceste site a apărut ca un instrument de susținere pentru grupul de Whatsapp „Serile Biblice OT” (OT = Ortodoxia Tinerilor). Acest grup a fost înființat cu scopul de a cerceta împreună Sfânta Scriptură. Astfel începând din ianuarie 2018 de două ori pe săptămână, și mai des în posturi și la marile sărbători, ne întâlnim să discutăm pe un subiect legat de viața Mântuitorului Iisus Hristos din Noul Testament sau de întâmplări din Vechiul Testament.

Serile Biblice Ortodoxia Tinerilor se desfășoară pe platforma video Zoom gratuit, după programul calendarului afișat aici: Calendarul Serilor Biblice Ortodoxia Tinerilor.   și sunt realizate de Claudiu Balan, președintele Asociației Ortodoxia Tinerilor.

Acesta e linkul de acces: https://us02web.zoom.us/j/9855894917?pwd=MERFU2U0Z2xkU2hWOWw3WExVWTN4QT09
Passcode: biblia
Meeting ID: 985 589 4917
Durata: 60-90 minute prezentarea / 30-60 minute discuții pe text

Accesul în conferință este liber dar necesită respectarea unor reguli de buni simț: neîntreruperea prezentării, apoi în a 2-a parte destinată discuțiilor să avem un dialog în care să ne respectăm unii pe alții și să nu folosim cuvinte jignitoare. Administratorul conferinței își rezervă dreptul să elimine pe cei care încalcă aceste reguli.